Villa Radović - Cavtat

Location pinVilla Radović - CavtatLjudevita Gaja 3, 20210 Cavtat

PLATI REZERVACIJU

Villa Radović - Cavtat

Vila Radović nalazi se na mirnoj lokaciji na pješačkoj udaljenosti od središta grada i plaža, a nudi klimatizirane sobe s TV-om sa satelitskim programima te bežičnim pristupom internetu. Gostima su na raspolaganju zajednička velika i potpuno opremljena kuhinja te terasa s vanjskim roštiljem.

Ispred objekta dostupno je privatno parkiralište. Vila Radović također obuhvaća skladište prtljage, usluge pranja i glačanja rublja te uslugu najma automobila i bicikala. Zajednička kuhinja uključuje aparat za pripremu kave, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu, toster i veliki hladnjak.

Vila Radović smještena je 50 metara od autobusne postaje kojom svakih 30 minuta prometuju linije do Dubrovnika. Od travnja do listopada dostupna je brodska linija koja svakog sata plovi iz Cavtata u Dubrovnik. Dubrovačka zračna luka udaljena je samo 4 km.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Villa Radović - Kontakt osoba: Pero Radović

Villa RadovićKontakt osoba: Pero Radović

  • Adresa: Ljudevita Gaja 3, 20210 Cavtat
  • Tel: +385 98 951 3797
  • Fax: +385 20 479 022
  • E-mail: villaradovic@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.